Mimir jobber med og leverer ulike typer nettløsninger for små og store bedrifter. Enten man har behov for nettbutikk, responsive nettsider, design eller markedsføring av din bedrift

responsive-design-img

Du kan velge mellom flere ulike små eller store webpakker avhengig av hva du har behov for, på den måten kan du få akurrat det du trenger til en fair pris og en godt resultat.

 
Mimir leverer enkle nettsider, kampanjesider, portalsider, webløsninger, responsive nettsider, mobilsider eller re-design av eksistrende nettsider. Vi bistår deg og older deg orinetert under hele prosessen.
La oss ta jobben med å bygge opp dine sider med et resultat og en kvalitet som sikrer deg et godt utgangspunkt og et vinud ut imot ditt marked og dine kunder. Web trenger ikke nødvendigvis å være vanskelig, men det trenger heller ikke å være for enkelt. Vi tør påstå at en mellomting er nøkkelen.
Med en skreddersydd nettside fra Mimir Media får du en nettside som fungerer akkurat slik du ønsker. Alle våre nettsider vil også være tilgjengelig for både mobil og nettbrett. Vi bygger alt fra skreddersydde plattformløsninger til WordPress.

matrix-1027571_1920

En logo er viktig i nåtidens verden. Det er viktig å ha en god logo som både er enkel og kreativ. Med en ordentlig logo vil det være lettere for nåværende og eventuelt nye kunder å bygge kjennskap til deg. Video/bilde animasjoner er også noe som er på full fart oppover. Flere og flere tar i bruk disse tjenestene. Gjør det du også, og vi i Mimir Media garanterer deg et flott produkt!

ad_1

En stor del av arbeidet i vår kommunikasjonsavdeling, er å skape godt innhold til din bedrifts nettside, nyhetsbrev, Facebook/Instagramkanal eller andre digitale og sosiale kanaler. Content marketing, også kalt innholdsmarkedsføring, handler ikke bare om å reklamere for dine produkter eller tjenester.

Like viktig er det å bygge kjennskap til din merkevare, skape engasjement og dialog, lytte til hva kundene sier om deg, og ikke minst bygge lojalitet blant dine kunder. Uten godt innhold taper du kampen om oppmerksomheten fra potensielle kunder.

Vi på Mimir hjelper deg med å finne den rette løsningen.

KOM I KONTAKT NÅ